Voor de ambitieuze Support Professional

SupportNet is het kennisplatform voor mannen én vrouwen die werken als Secretaresse en/of Support Professional. Je vindt hier zo’n beetje alle benodigde informatie over het mooiste vakgebied dat er is.

Ben jij collega-ondersteuner en mis je toch nog bepaalde content? Mail ons dan even. En wij nemen contact met je op. Zo werken we samen aan uitbreiding van onze (gezamenlijke) kennis!

Support Professional Vacatures

Be je op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan zit je goed op SupportNet. Bekijk snel alle (openstaande) vacatures en reageer direct bij je nieuwe werkgever.

Ben je zelf niet op zoek, maar zoek je wel een nieuwe collega-ondersteuner? Plaats dan hier je vacature.

Thema’s op SupportNet

We hebben onze content ingedeeld in thema’s om structuur aan te brengen . De thema’s zijn: Nieuws, Office 365, Persoonlijke ontwikkeling, Leiderschap en Vacature Overzicht. Mis je een bepaald thema? Laat het ons weten. Wij zijn je dankbaar.

Alle artikelen op SupportNet zijn er voor jou! Heb je dus een interessant artikel gevonden en wil je dat overnemen voor op je eigen website of blog, dan mag dat natuurlijk, maar doe dat dan wel even met bronvermelding EN met een werkende URL naar ons terug.

Samenwerkingspartner

Maak ook kennis met SecretaresseNet.nl | het kennisplatform voor de Secretaresse en Support Professional. De meeste bijdragen op beide website worden geschreven door Ingeborg Pardon – Lentjes, de oprichtster van SecretaresseNet & SupportNet.nl.

Adverteren

Hebben wij dezelfde doelgroep? Dan bieden wij je diverse mogelijkheden om je product en/of dienst onder de aandacht te brengen van de secretaresse en/of Support Professional. Neem via onderstaand formulier contact op met Ingeborg Pardon – Lentjes om de commerciële mogelijkheden op beide websites te bekijken. Zij is bereikbaar via onderstaand formulier of via info@SecretaresseNet.nl